TREATMENTS

Treatments with super Natural Looking Results for Brows, Lips & Scalp. Every treatment is customized individually just for you with experienced artists. We pride ourselves on providing the most Natural Looking techniques in the industry with world renowned experts. Specializing in natural & perfectly balanced results.

Fluffybrows

A Semi-permanent procedure with our signature FLUFFYBROWS™ technique that resemble natural brow hair.

Read more

Fluffybrows

MT Lips

This procedure is for those who want to improve their shape and natural color of the lip. Our aim with every treatment is beautiful and natural-looking results with no make up.

Read more

Before and after results of treated lips

MT Scalp

MT Scalp is a type of hair restoration treatment for those having experienced hair loss.

Read more

Hair restoration treatment

Reviews

Words from our Clients & Students

Tack för en professionell och komplett utbildning Melina! Du är verkligen en sann perfektionist och det återspeglar sig i allt du gör för att leverera toppklass, ”eyebrows on fleek” är ditt motto för både kunder och elever som du utbildar. Jag är oerhört glad och tacksam över att få gå den bästa utbildningen på marknaden hos The Brow Master! @browsbymelina

Tack bästa Melina för sååå sjukt fina, perfekta bryn. Kunde inte vart mer nöjd!! Slipper få spendera tid på att måla dit dem varje dag och även ibland få oönskat resultat. Men tack vare dig vaknar jag till perfekta bryn, varje dag! Är så glad över att jag fann dig, det var värt väntan på den perfekta utövaren! Rekommenderar dig STARKT och helhjärtat till alla! Du skapar magi.

Jag vill bara säga tack igen! Jag har länge velat göra den här utbildningen men aldrig riktigt vågat ta det steget och jag var väldigt nervös i början men Melina fick mig att känna mig lugn och trygg i utbildningen. Det var fantastiskt och se Melina jobba live och att få ta del av hennes kunskap då jag har beundrat hennes arbete under en längre tid. Melina är verkligen jätte duktig på det hon gör! Hela upplevelsen var väldigt lärorik men även super roligt! Tack igen till Melina och Lara, ni båda var så himla trevliga och hjälpsamma!

Jag var och tatuerade ögonbrynen hos er förra veckan och måste säga att jag längtar så mycket till mitt återbesök! Er service och bemötande 10/10. Ert arbete är toppklass! Jag som är perfektionist kände mig så trygg i era händer!

I want to thank you once more Melina for the amazing job and for fixing my eyebrows. I came home and took a close look and they are absolutely natural and impeccable. No one will know they are micro bladed just by looking at them. I am so very happy with the results! You’re truly talented, a master of your craft and an absolute sweetheart! Thank you for making my day, I will be looking forward to your return to Dubai and for my re-touch.

Tack för allt finaste Melina. Jag är enormt tacksam för att du tog emot mig och att jag fick gå utbildningen. Jag var väldigt nervös i början men du fick mig att bli trygg på en gång. Du är otroligt duktig på att föra vidare dina kunskaper. Tusen tack för att jag fick ta del av dem. Jag har haft så himla roligt under utbildningens gång tusen tack till dig du är grym!! Även ett stort tack till Lara med!

Tack så mycket Lara för ditt fantastiska arbete!! Du har en begåvning i att skapa snygga ögonbryn. Jag är så nöjd!!

Lara, tack igen för ett jätte bra jobb och kundservice! Det vart verkligen sån skillnad, jag är äntligen nöjd över mina bryn.

I am very very happy with my Brows. They look beautiful. Amina you are the best! See you again on my touch up day!

Amina du är grym på det du gör. Sjukt imponerad hur du jobbade kring den gamla tatueringen och samtidigt skapade en form som just passar mitt ansikte samt färgval. Det är varken för onaturligt mörkt eller ljust utan matchar min naturliga hårfärg. Otroligt tacksam för hjälpen och återigen så professionell!

I did MT Scalp with Philip and I’m more than happy with the result it’s 10/10. Thank you for helping me with something that I’ve been struggling with for the past years.

Jag gjorde min sista behandling av MT Scalp hos er för en månad sen och är super nöjd med resultatet! Ni är otroligt duktiga på det ni gör, behandlingen gjorde inte alls ont och resultat är obeskrivligt.

Melina, du förtjänar verkligen all beröm du får. Sa det till Lara igår också, det man får för pengarna på utbildningen är onekligen det mesta och bästa man kan önska sig. Planerat in i minsta detalj. Ser fram emot att få börja och med stolthet säga att det är hos dig jag utbildat mig!

Melina, Du skapar magi!! Kan inte ens beskriva hur lycklig jag är över mina nya bryn och vad det betyder för mig! Känns overkligt att jag faktiskt får gå hem med brynen, att dom är mina och att jag får behålla dom! Du är kung i det du gör och du gör förändring djupare än bara det som syns på utsidan! Återigen hjärtligt tack!

Tack så jätte mycket för en verkligen lärorik utbildning, hade inte kunnat hitta en bättre lärare! Blir verkligen jätte stolt när jag säger att jag gått min utbildning hos dig man får bara höra positiva saker!!!

Follow us on instagram

Sign up for our newsletters